Учасник шоу «Ліга сміху» Роман Іваненко загинув, захищаючи Україну

Учасник шоу «Ліга сміху» Роман Іваненко загинув, захищаючи Україну

Укрінформ
Учасник гумористичного шоу "Ліга сміху" Роман Іваненко загинув, захищаючи Україну. Він був поранений у важкому бою, потрапив у полон, де за два місяці йому так і не надали допомогу. Йому було 28 років.

Як передає Укрінформ, трагічну новину повідомив у Фейсбуці голова Кам‘янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич, родом звідки був Іваненко.

"Як важко втрачати того, кого ти знав, вважав хорошим другом. Роман Іваненко - доброволець, гуморист, Воїн з великої літери. Він завжди буде в нашому серці", - йдеться у дописі.

За словами Сімашкевича, Роман потрапив в оточення на Вугледарському напрямку, бився до останнього поруч зі своїми побратимами. Отримав важке поранення, був взятий в полон.

"Тримався з 24.01. по 28.02. Але від терориста гідної медичної допомоги не отримав! Завдяки штурму, ворог з позицій був вибитий. Романа евакуювали "на щиті", - підкреслив Сімашкевич.

Повномасштабна війна застала актора у Німеччині. Утім він одразу ж повернувся до України та зайнявся волонтерством. Згодом пішов на фронт добровольцем, аби захищати країну від російського окупаційного війська.

Роман Іваненко виступав у команді "Наш формат", яка представляла Хмельницьку область. У нього залишилися мама та дружина.

На смерть Романа відреагували численні актори, колеги по сцені.

«Ліга сміху» (Чемпіонат України з гумору) – телевізійний гумористичний проєкт, створений у 2015 році студією «Квартал 95» та компанією Drive Production.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-