Глава держави відзначив бійців, які утримують критичні ділянки фронту

Глава держави відзначив бійців, які утримують критичні ділянки фронту

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський подякував воїнам Збройних Сил, які утримують передову.

Про це очільник держави повідомив під час звернення наприкінці 385-го дня війни.

"Як і завжди, відзначу сьогодні наших бійців, які дають результат на критично важливих ділянках передової. Звичайно, Бахмут. Звичайно, Донеччина загалом. Але й південь. І Харківщина. Про жоден із напрямків оборони держави не забуваємо", - зазначив він.

Відео: ОП

Президент подякував 54-тій й 92-гій окремим механізованим бригадам, а також 3-тій бригаді оперативного призначення Нацгвардії та прикордонникам, які утримують Бахмут.

Заразом Зеленський відзначив результати в боях за міста Донеччини 15-го окремого полку і 1-шої президентської бригади оперативного призначення Національної гвардії. Також очільник держави висловив вдячність прикордонникам Харківщини за "міцну протидію ворогу". Водночас "за оборону Херсонщини та за потужні відповіді на ворожі удари по українських містах" Зеленський подякував 406-тій окремій артилерійській бригаді та 131-му окремому розвідбату.

"Окупант має бути знищений. Дякую всім, хто це забезпечує! Слава кожному й кожній, хто зараз у бою! Слава всім, хто допомагає!", - наголосив він.

Читайте також: Зеленський подякував учасникам «Рамштайну» за військову підтримку України

Як повідомляв Укрінформ, командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що війська російської федерації безуспішно намагаються оточити Бахмут Донецької області і просунутися вперед.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-