Наступальні дії росіян тривають на чотирьох напрямках – Міноборони

Наступальні дії росіян тривають на чотирьох напрямках – Міноборони

Укрінформ
Наступальні дії росян тривають на чотирьох напрямках – Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському.

Як передає Укрінформ, про це заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила у Телеграмі.

"Якщо читати сьогоднішні офіційні зведення, то вони дійсно схожі на вчорашні. Насправді ж, за цими словами стоять активні дії наших оборонців та цілодобова робота штабів", - зазначила Маляр.

За її словами, епіцентром бойових дій залишається схід. Там тривають наступальні дії ворога на чотирьох напрямках - Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському.

"Ворогу не вдається досягти мети на Лиманському напрямку. Попри гарячі бої дії ворога так само безуспішні на Авдіївському та Мар‘їнському напрямках", - наголосила Маляр.

Збройні сили України відбивають десятки атак на добу.

"Ворог не полишає мети захопити Бахмут. Використовує для цього не лише в‘язнів "Вагнера", а й інші професійні підрозділи. Вони виконують бойові задачі під страхом бути розстріляними своїми", - підкреслила Маляр.

Читайте також: Зеленський: Ворог не контролює Бахмут, але ситуація складна

За її словами, з українського боку ситуація повністю контрольована. Командування безперервно здійснює оцінку оперативної обстановки та приймає необхідні рішення.

Як повідомляв Укрінформ, за останню добу Сили оборони України на Бахмутському напрямку знищили 88 загарбників, 124 загарбники було поранено, знищено три безпілотних апарати ворога, одна станція радіоелектронної боротьби і склад з боєприпасами.

Фото: Flickr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-