На Авдіївському і Мар’їнському напрямках є загострення, 24 спроби штурмів — Сили оборони

На Авдіївському і Мар’їнському напрямках є загострення, 24 спроби штурмів — Сили оборони

Укрінформ
Порівняно з минулою добою спостерігається тенденція на загострення на Авдіївському та Мар’їнському напрямках, зокрема за останню добу зафіксовано 24 спроби штурмів позицій українських воїнів на цих напрямках.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів керівник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Сергій Телятицький, передає Укрінформ.

"Тактика російської федерації залишається незмінною, вони проводять «м’ясні» штурми. Деколи штурмові групи висуваються взагалі без підтримки артилерії чи важкої техніки" – зазначив він.

На Таврійському напрямку, за словами Телятицького, ворог зазнав значних втрат: "Близько двох рот особового складу окупантів було вбито чи поранено".

Читайте також: Авіація ЗСУ завдала 13 ударів по позиціях ворога та чотири рази уразила ЗРК

Також було знищено 28 одиниць озброєння та військової техніки, 4 склади з боєприпасами, 2 БПЛА, 4 бойові броньовані машини, зенітно-ракетний комплекс «Оса» та зенітно-ракетний комплекс С-300.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони минулої доби відбили 40 атак Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-