Шмигаль і Воллес відвідали бійців ЗСУ, які проходять навчання у Британії

Шмигаль і Воллес відвідали бійців ЗСУ, які проходять навчання у Британії

Фото, відео
Укрінформ
У Великій Британії Прем’єр-міністр Денис Шмигаль ознайомився із процесом навчання чергової групи військових Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це Шмигаль написав у Телеграмі.

«У Великій Британії вже пройшли підготовку майже 15 тисяч українських військових. Сьогодні разом із міністром оборони Сполученого Королівства Беном Воллесом та першою леді України Оленою Зеленською ознайомились із процесом навчання чергової групи військових ЗСУ», - заявив Шмигаль.

Денис Шмигаль і Бен Воллес ознайомились з процесом навчання військових ЗСУ в Британії / Фото: Денис Шмигаль

Він також скоординував із Воллесом кроки, необхідні для контрнаступу та для подальшого зміцнення обороноздатності України.

Читайте також: Зміцнення відносин України та Британії: Шмигаль у Лондоні проведе низку важливих зустрічей

«Систематично рухаємося в цьому напрямку. Українська армія опановує стандарти НАТО на практиці. На полі тренувань від досвідчених наставників та на полі бою під час боротьби з ворогом», - заявив Шмигаль.

Прем’єр-міністр також подякував Великій Британії за започаткування операції ІНТЕРФЛЕКС з навчання українських військових за участі дев’яти країн-партнерів. 

Як повідомляв Укрінформ, Шмигаль, який разом з дружиною Президента Оленою Зеленською перебуває у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії, планує провести у Лондоні низку важливих зустрічей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-