Росіяни вночі вдарили ракетами по Костянтинівці: пошкоджені будинки, є загиблий та поранені

Росіяни вночі вдарили ракетами по Костянтинівці: пошкоджені будинки, є загиблий та поранені

Укрінформ
Уночі росіяни завдали ракетного удару по Костянтинівці на Донеччині, у результаті пошкоджені дві багатоповерхівки, два приватні будинки, дві адмінбудівлі та крамниця, одна людина загинула, ще одна зазнала поранень.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Костянтинівці — одна людина загинула, одна поранена. У місті пошкоджені дві багатоповерхівки, два приватні будинки, дві адмінбудівлі та крамниця. Крім того, напередодні ворог ударив зі «Смерчів» по Удачненській громаді — пошкоджено два будинки», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Волноваському напрямку під ворожими обстрілами опинилися Вугледар, Новоукраїнка та Пречистівка.

На Донецькому напрямку під вогнем Курахівська громада: у Гострому пошкоджено виправний заклад, у Курахівці два будинки, у Гірнику — ще один. У Красногорівці снаряди влучили по чотирьох вулицях.

Читайте також: У Гуляйполі на Запоріжжі внаслідок обстрілів загинула жінка

«Під обстрілами — район АКХЗ (Авдіївський коксохімзавод – ред.) в Авдіївці та околиці Очеретинської громади. На Горлівському напрямку під обстрілами Часів Яр — пошкоджено чотири будинки. На Лисичанському напрямку зафіксовано обстріли Званівки, а також Торського, Зарічного та околиць Лимана», - констатував Кириленко.

Як повідомлялося, минулої доби, 17 травня, російські війська вбили двох цивільних жителів Донецької області та ще п'ятьох поранили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-