На Таврійському напрямку за добу знищили 24 одиниці техніки і чотири склади боєприпасів рф

На Таврійському напрямку за добу знищили 24 одиниці техніки і чотири склади боєприпасів рф

Укрінформ
Сили оборони України на Таврійському напрямку за добу знищили та пошкодили 24 одиниці озброєння та військової техніки ворога, чотири склади боєприпасів, втрати загарбників у живій силі становлять більше роти.

Про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1038 вогневих завдань. Йдеться про контрбатарейну боротьбу і про роботу по планових цілях, виявлених раніше. Втрати ворога вбитими та пораненими склали більше роти", - зазначив командувач.

За його словами, "знищено та пошкоджено 24 одиниці озброєння та військової техніки противника. Зокрема 2 танки, 2 БпЛА “Ланцет-3 ”, РЛС “Радескан-ИКП-М”, гармата МТ-12 “Рапіра”, самохідна артилерійська установка 2С1 “Гвоздика”, РСЗВ 9К58 “Смерч”, 2 МТЛБ".

Читайте також: Захисники ССО одним пострілом зі «Стінгера» знищили ворожий дрон

Також були знищені чотири склади боєприпасів ворога.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 18 травня 2023 року ліквідували близько 201 тисячі 100 російських агресорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-