У Бердянській райраді підтвердили вибухи поблизу міста

У Бердянській райраді підтвердили вибухи поблизу міста

Укрінформ
У Бердянській районній раді підтвердили вибухи в селі Новопетрівка поблизу Бердянська. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на заступника голови Бердянської райради Віктор Дудукалова в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

«Буквально кілька хвилин тому черговий неймовірний "приліт" по базі відпочинку «Хімік» у селі Новопетрівка Бердянського району, що розташоване на узбережжі Азовського моря. Відповідно там перебуває особовий склад. Думаю, останні кілька таких вдалих акцій – можемо рахувати померлих окупантів уже сотнями, а не десятками», - сказав Дудукалов.

Читайте також: У Маріуполі - вибухи по всьому місту

За його даними, протягом останніх кількох днів у Бердянську відбувається «бавовна», наслідки якої, як стверджують місцеві жителі, є «дуже серйозними».

Натомість російські телеграм-канали пишуть про роботу ППО в Бердянську та великий уламок, який спалахнув, а також про нібито планові навчання.

За інформацією місцевих жителів, які пишуть у соцмережах, вони чули вибухи в окупованому Бердянську. Останнім часом часто почала з’являтися інформація про вибухи в цьому місті Запорізької області.

Читайте також: На Київщині здетонував вибуховий пристрій – чоловік втратив кисть

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому російською армією Маріуполі чутно вибухи по всьому місту.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-