Успіхи на фронті та стабілізація деокупованих територій: Зеленський провів засідання Ставки

Успіхи на фронті та стабілізація деокупованих територій: Зеленський провів засідання Ставки

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача, де обговорили найважливіші та найгарячіші напрямки фронту.

Про це Зеленський повідомив у своєму відеозверненні, передає Укрінформ.

"Провів сьогодні Ставку. Ключові доповіді від командувачів оперативних напрямків, які найважливіші та найгарячіші - Хортиця і Таврія. Бої жорсткі, але наш рух є, і це дуже важливо. Втрати ворога саме такі як нам потрібно. І хоч погода цими днями несприятлива, дощі наше завдання ускладнюють, але все-рівно міцність наших воїнів дає результати. Я дякую за це кожному, хто зараз в бою. Кожному, хто підтримує наші бойові бригади на відповідних напрямках", - сказав Президент.

Читайте також: Контрнаступ України триває вже багато днів, він дуже ретельно підготовлений - Макрон

Він зазначив, що під час Ставки генерали Сирський та Тарнавський доповіли про успіхи, які вже маємо, та про те, у яких точках фронту потребуємо посилення та якими діями можемо зламати більше російських позицій.

"Дякую нашим хлопцям за кожен український прапор, який зараз повертається на законне місце в селах на щойно деокупованій території! Дякую й за вагоме поповнення нашого обмінного фонду!", - сказав Зеленський.

Крім того, під час Ставки була доповідь Головкома по загальній ситуації, МВС та СБУ щодо стабілізаційних заходів на деокупованій території. "Дуже активно працюємо і з постачанням необхідної зброї та снарядів. Була доповідь Розвідки щодо варіантів дій ворога. Наше оперативне домінування зберігаємо і посилюємо. Окремо вдячний за Бахмут. Збільшуємо наш контроль на цьому напрямку", - відзначив Глава держави.

Читайте також: Зеленський: Міцність наших воїнів дає результат, і я дякую кожному, хто зараз у бою

За його словами, на Ставці також була підсумкова доповідь щодо готовності та неготовності укриттів по всій країні, в найбільших містах та у Києві.

"Доповідали міністри Клименко, Камишін і Кубраков. Результати, м’яко кажучи, невтішні. На п’ятницю будуть підготовлені відповідні проєкти рішень – і щодо тих, хто відповідальний, і щодо забезпечення належного рівня захисту для наших людей в усіх українських містах", - додав Президент.

Як повідомлялося, Збройні сили України за минулий тиждень в результаті наступальних дій звільнили сім населених пунктів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-