ГУР про панічні настрої в армії РФ: Без «заградотрядів» більшість росіян втекла б із фронту

ГУР про панічні настрої в армії РФ: Без «заградотрядів» більшість росіян втекла б із фронту

Укрінформ
Серед особового складу армії РФ поглиблюється паніка, депресія та зневіра.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає Укрінформ.

"Якщо ми подивимося на особовий склад, який безпосередньо на лінії зіткнення перебуває, то перехоплення розмов яскраво свідчать про те, що там часто паніка, там депресія, там зневіра. Якщо була би можливість відмовитись від виконання завдання, якщо б прибрати "заградотряди", або загрозу кримінального переслідування, то більшість із них розвернулась і залишила б тимчасово окуповану територію України", - наголосив Юсов.

Читайте також: Не хотів сприяти злочинам Росії: пілот Кузьмінов розповів, чому пішов на співпрацю з ГУР

Він також повідомив, що в Росії все більше людей обирає шлях протидії режиму Путіна. "Це ж не секрет - є цілі підрозділи колишніх громадян Російської Федерації, або діючих громадян, які обрали для себе зі зброєю в руках боротись проти Путіна і проти російської агресії, і захищати Україну. І ці люди віддають свої життя. І безумовно їм треба віддавати належне", - наголосив Юсов.

Читайте також: Росіяни намагаються поповнювати ресурс з місцевих паспортизованих жителів ТОТ — Гуменюк

Як повідомляв Укрінформ, українські спецслужби ретельно перевірили 28-річного російського пілота Максима Кузьмінова, який перегнав російський бойовий гелікоптер Мі-8 разом з усім екіпажем до України та здав ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-