ГУР планує продовжувати роботу з російськими пілотами — Скібіцький

ГУР планує продовжувати роботу з російськими пілотами — Скібіцький

Єдині новини
Укрінформ
Головне управління розвідки Міноборони України після проведення вдалої спецоперації з переміщення російським пілотом вертольота Мі-8 в України планує продовжувати роботу з російськими льотчиками.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" сказав представник ГУР Вадим Скібіцький, передає Укрінформ.

"Якщо один російський пілот прилетів на територію України, отже, є можливість це зробити і іншим пілотам РФ. Так, це копітка робота ГУР, щоб знайти таких людей, знайти підхід (до них), надати гарантії. Але перебіжчики були, і вони будуть, бо є різні фактори, які допомагають людині прийняти таке рішення і перейти на наш бік. Це була добре проведена операція, і ми продовжимо таку роботу", - сказав Скібіцький.

Читайте також: Військове керівництво РФ засмучене перельотом МІ-8 в Україну — Буданов

За його словами, для української розвідки це дуже добрий досвід і доказ того, що на території РФ "є люди, які розуміють, що вони вбивають цивільних людей".

Як повідомляв Укрінформ, 23 серпня начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов підтвердив проведення спецоперації, у результаті якої російський пілот перегнав на українську територію вертоліт МІ-8АМТШ ВКС РФ, завантажений компонентами до бойових літаків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-