Виробництво ракет у РФ не дозволяє відновити довоєнні запаси - ГУР

Виробництво ракет у РФ не дозволяє відновити довоєнні запаси - ГУР

Укрінформ
Російська Федерація намагається збільшувати виробництво ракет, однак обсяги значно менші, і до тих обсягів, які мала в передвоєнний час, РФ довго повернутися не зможе.

Як передає Укрінформ, про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов у загальнонаціональному телемарафоні «Єдині новини», відповідаючи на запитання, чи збільшила Росія виробництво ракет, яке наразі потужніше, ніж до 2022 року.

«Ворог, безумовно, намагається нарощувати виробництво озброєнь, в тому числі і ракетних озброєнь, і переводити економіку на військові рейки. Але поточні обсяги виробництва не дозволяють навіть близько повернутися до рівня запасів ракетного озброєння станом до повномасштабного вторгнення, до 24 лютого, і до таких обсягів ще довший період повернутися не зможе. Але тим не менше загрози ракетних терористичних атак по енергетичній системі, по цивільній інфраструктурі зберігаються, і це серйозний виклик для українських Сил безпеки і оборони, як власне і предмет роботи для нашої проукраїнської міжнародної коаліції. Безумовно, робота в цьому напрямку ведеться», - зазначив Юсов.

Читайте також: Росіяни вчора атакували Запоріжжя «Іскандерами» та Х-35 – поліція

Як повідомляв Укрінформ, видання The New York Times, повідомило, що Росії вдалося уникнути санкцій та експортного контролю, запроваджених Заходом, і збільшити виробництво ракет порівняно із довоєнним рівнем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-