Годжес про критику українського контрнаступу: Це непрофесійні та марні заяви

Годжес про критику українського контрнаступу: Це непрофесійні та марні заяви

Укрінформ
Тим, хто "за 8000 км" критикує, як хтось інший заходить на мінні поля та окопи та розміновує їх, повинно бути соромно самим за себе.

Як повідомляє Укрінформ, таку думку висловив екскомандувач Сухопутних військ США в Європі Бен Годжес, пише Голос Америки.

“Це непрофесійні та марні заяви”, – відповів Годжес на запитання стосовно критичних зауважень на адресу дій української армії у війні.

Читайте також: Генерал Годжес: Найкраща гарантія безпеки для України - її членство в НАТО

Генерал нагадав, що українцям доводиться боротися без підтримки авіації, без якої США, Велика Британія чи Німеччина ніколи не посилала б своїх солдатів у бойові дії.

Контрнаступ – це не лише те, що ми бачимо на полі бою”, – наголосив Годжес.

Читайте також: Україна ступила на шлях, який приведе до визволення Криму - Годжес

За його словами, ЗСУ проводять багатоскладові комплексні операції, включно з роботою спецпризначенців, атаками дронів, кіберборотьбою, виведенням з ладу російських радарів та ППО та іншим.

Також, за словами Годжеса, вражаючою є робота українських військових щодо Чорноморського флоту, яка створює величезний тиск на російський генштаб.

Як раніше повідомляло агентство, Сили оборони України прорвали оборону російських військ у района села Вербове Запорізької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-