Ворог вдарив по півночі Донеччини - є загиблий і поранені

Ворог вдарив по півночі Донеччини - є загиблий і поранені

Фото
Укрінформ
Російські війська в середу, 27 вересня, завдали вогневих ударів по населених пунктах на півночі Донецької області, унаслідок чого один мирний житель загинув, ще четверо дістали поранення.

Про це повідомив Офіс генерального прокурора, передає Укрінформ.

Як зазначається, ворожі обстріли пролунали в Костянтинівці, Торецьку та Калинівці Часовоярської об'єднаної територіальної громади.

За попередніми даними, російські загарбники застосували проти цивільного населення керовану та фугасну авіаційні бомби й танки.

Унаслідок влучання ворожих засобів ураження один із місцевих жителів загинув, троє жінок віком 61, 76 та 81 рік і 36-річний чоловік, які перебували під час обстрілів на вулиці, дістали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості й були доправлені до медичних закладів.

Ворожим вогнем зруйновані та понівечені понад 20 приватних осель і господарчих споруд – у будівлях вибиті вікна, двері, зруйновані дахи. Також пошкоджень зазнав газопровід й електромережі.

За фактами порушення законів і звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 Кримінального кодексу України) відкриті кримінальні провадження, розпочате розслідування.

Читайте також: На Донеччині за добу ворог пошкодив понад 30 будинків

Як повідомляв Укрінформ, росіяни обстріляли Широку Балку Херсонської області, пошкодивши житлові будинки.

Фото: www.gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-