Відповідь на ракетні атаки РФ буде обов'язково - Зеленський

Відповідь на ракетні атаки РФ буде обов'язково - Зеленський

Укрінформ
Відповідь на ракетні атаки Російської Федерації буде обовʼязково.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Сьогодні вночі було 10 балістичних ракет. Усі збито! Дякую нашим Повітряним силам і партнерам. Усім постраждалим надається допомога. Я дякую службам, які рятують, допомагають та ліквідовують наслідки. Будемо й надалі працювати, нарощуючи наші потужності для захисту. І вже маємо нові потужні домовленості. Працюємо над прискоренням постачання", – зазначив він.

Як зауважив Зеленський, лише вчора він із Президентом США Джо Байденом домовився працювати над збільшенням в Україні кількості систем протиповітряної оборони, як наступного дня Росія продемонструвала, наскільки це рішення є важливим.

Глава держави наголосив на важливості кожної додаткової системи ППО та кожної партії ракет до таких установок. "Це важливо для людей, важливо для міст і важливо для України. Бо це рятує життя", – підкреслив Президент.

"Росія вкотре підтвердила своє звання ганебної країни, що випускає ракети вночі, бʼючи по житлових кварталах, дитячих садочках та енергетичних обʼєктах узимку. Відповідь на все це буде. Обовʼязково", – заявив Зеленський.

Читайте також: Тип ракет, якими росіяни били по Києву, встановлять після дослідження уламків - Ігнат

Наслідки ворожого ракетного удару по Києву / Фото: Геннадій Мінченко. Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 13 грудня протиповітряна оборона України знищила всі десять ворожих цілей, які летіли в напрямку Києва по балістичній траєкторії.

Унаслідок падіння уламків від ворожих ракет у столиці постраждали щонайменше 53 людини.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-