ППО вночі знищила 30 з 31 «Шахеда»

ППО вночі знищила 30 з 31 «Шахеда»

Укрінформ
Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 31 БпЛА типу “Shahed-136/131”.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці.

"Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 30 ударних дронів", - йдеться у повідомленні.

Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив, що у Північний операційній зоні цієї ночі ворог намагався уразити військові та цивільні обʼєкти ударними БПЛА типу "Shahed" на Київському та Чернігівському напрямках.

Усі ворожі цілі були знищені. З 14 збитих у Північній операційній зоні - 8 (а це більш ніж половина) були уражені мобільними вогневими групами, озброєними великокаліберними кулеметами, переносними зенітно-ракетними комплексами та зенітними гарматами.

Повітряні Сили ЗС України інформують, що противник атакував ударними безпілотниками типу «Shahed» з трьох напрямків – Приморсько-Ахтарськ, Сеща, Курськ -рф.

В результаті бойової роботи знищено 30 «шахедів» в межах Дніпропетровської, Київської, Вінницької, Чернігівської, Сумської, Полтавської, Черкаської, Херсонської, Запорізької, Миколаївської та Хмельницької областей.

Читайте також: Погіршення погодних умов ускладнює роботу мобільних вогневих груп - Ігнат

Як повідомлялося, ворожі дрони у ніч на суботу атакували столицю групами, хвилями і з різних напрямків. Силами і засобами протиповітряної оборони усі ворожі цілі були знищені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-