Зеленський: Єдність - це наша зброя вітчизняного виробництва

Зеленський: Єдність - це наша зброя вітчизняного виробництва

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що саме єдність країни допомогла Україні вистояти на початку повномасштабного вторгнення Росії, тому дуже важливо зберігати її й надалі.

Про це глава держави сказав на пресконференції за підсумками року, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Що стосується єднання, все в наших руках. Наша єдність залежить тільки від нас. Наша єдність – це наша зброя вітчизняного виробництва, і це, я вважаю, наше ноу-хау, яке нам допомогло і нас, країну зберегло на початку війни», - зазначив Зеленський.

Він зауважив, що слово «єдність», напевно, для когось стає банальним. Водночас, на переконання Президента, «треба зберігати деякі банальності, від яких залежить ще одне банальне, але таке важливе слово, як життя».

«Тому, мені здається, треба зробити все, щоби єднання в Україні не падало. А що стосується підтримки мене як Президента України… Я сказав, що для мене честь бути Президентом, а там далі люди вирішують. Люди бачать, як я працюю, як я служу Україні, якщо не подобається, зрозуміло, це вибір українців», - резюмував Президент.

Читайте також: Наступного року в Україні виготовлять мільйон дронів - Президент

Як повідомляв Укрінформ, результати опитування Київського міжнародного інституту соціології 29 листопада - 9 грудня 2023 року засвідчили, що довіра громадян України до Президента Володимира Зеленського знизилась з 84% у грудні 2022 року, до 62% у грудні 2023 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-