За кожен удар, за кожну російську ракету буде відповідальність держави-терориста - Президент

За кожен удар, за кожну російську ракету буде відповідальність держави-терориста - Президент

Укрінформ
У Харкові знову триває рятувальна операція через завданий Росією удар увечері 30 грудня, проте, за кожен удар, шахед та російську ракету буде справедлива відповідальність держави-терориста.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

Відео: Офіс Президента, Телеграм

"Зараз у Харкові знову триває рятувальна операція, 17 людей постраждали від чергового удрару. І за кожний такий удар по Харківщині, Херсонщині, по містах та селах Донеччини, Запорізької області. За всі удари по Одесі, Сумщини, по Києву та всім інших наших містах. За кожен шахед, за кожну російську ракету буде справедлива відповідальність держави-терориста. І політична, і дуже практична", - наголосив Зеленський.

Він зазначив, що Україна готується наступного року виготовити більше зброї.

Читайте також: Загарбники обстріляли Нікопольський район, двоє поранених

"Ми вже маємо чіткий графік нашої міжнародної роботи в січні. Ми працюємо з нашими партнерами над рішеннями, яких потребує кожен український воїн, увесь наш народ, наша держава. І ці рішення будуть - будуть сильними. Я хочу окремо подякувати всім партнерам за нову оперативну роботу для посилення нашої ППО. 24/7 працюємо не тільки ми у вільному світі - і це важливо. Важливо, щоб протидія терору не припинялась ані на день. Щоб Росія не змогла виграти нічого в цій війні. І так буде", - підкреслив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, близько 19 години 30 грудня у Харкові пролунала серія вибухів. Було завдано шість ударів, пошкоджена цивільна інфраструктура, зокрема, лікувальна установа. Станом на 21:30 було відомо про 60 постраждалих.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-