Росіяни знову обстріляли Херсон - троє поранених, серед них дитина

Росіяни знову обстріляли Херсон - троє поранених, серед них дитина

Укрінформ
Внаслідок обстрілу Херсона троє людей поранені, серед них 14-річна дитина, дівчинка знаходиться на операційному столі, лікарі борються за її життя. 

Про це у Телеграмі повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

«На цю годину відомо про трьох постраждалих. У вкрай тяжкому стані до лікарні доправили 14-річну дитину. У неї – вибухова травма, поранення ноги та шиї. Дівчинка перебуває на операційному столі, лікарі борються за її життя», - ідеться у дописі.

За словами Прокудіна, з вибуховою травмою госпіталізували 84-річного херсонця. Медики проводять обстеження та надають йому допомогу.

Читайте також: У Херсоні через російський обстріл пошкоджений театр

Крім того, 19-річний хлопець унаслідок обстрілу зазнав поранення ноги.

Обласна прокуратура повідомила, що обстрілів зазнали житлові райни міста. В одному з мікрорайонів через влучання засобів ураження сталося займання у багатоквартирному будинку.

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія обстріляла вдень у середу житлові квартали Дніпровського району Херсона, пошкоджені квартири. Унаслідок обстрілу Херсона зранку у Дніпровському районі поранено жінку, 1963 року народження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-