Путін не зможе продемонструвати жодних здобутків на фронті до «виборів» - Данілов

Путін не зможе продемонструвати жодних здобутків на фронті до «виборів» - Данілов

Ексклюзив
Укрінформ
Володимир Путін не зможе продемонструвати росіянам жодних здобутків на фронті до президентських «виборів».

Таке переконання висловив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов у інтерв‘ю Укрінформу.

«Путін – хвора людина, яка постійно демонструє росіянам свою хворобливість. Вони просто не бачать, що їхній президент хворий на голову уже тривалий час… Путін не зможе до так званих виборів продемонструвати жодних здобутків (на фронті в Україні – ред.) своєму населенню, хоча народом росіян складно назвати. До речі, нинішня ситуація подібна до того, що відбувалося під час Другої світової війни, коли Гітлера підтримувала абсолютна більшість німців, за що потім довелося вибачатися перед усім світом. Аналогічна ситуація буде на Росії. Вони точно програють, бо їхній фюрер Путін буде в такому ж стані, як Гітлер у травні 1945 року», – заявив Данілов.

У контексті інформації про наміри росіян провести «вибори» на тимчасово окупованих територіях України він зазначив, що представники української влади реагуватимуть на незаконні дії РФ відповідним чином. Водночас Данілов наголосив на необхідності чіткої реакції від міжнародної спільноти.

«Якщо демократичні країни визнаватимуть "вибори", проведені незаконним способом на захопленій території України, це інакше як ганьбою назвати буде дуже складно. Існує велика проблема серед деяких політичних лідерів демократичних країн. Вони чомусь бояться Росії. Я не знаю, чого там боятися, тому що це – колос на глиняних ногах, який обов'язково буде розвалений», – заявив секретар РНБО.

За його словами, українці довели, що росіян не треба боятися - з ними треба боротися і «врешті-решт поставити крапку в цьому питанні».

«Я хочу звернути увагу, що після Другої світової війни фактично всі країни відмовилися від своїх колоній. Російська Федерація – останній оплот колонізованих народів, які обов'язково будуть вільними. Ми будемо свідками цього процесу», – переконаний секретар РНБО.

Читайте також: РФ розпочинає операцію з дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні - Данілов

Як повідомляв Укрінформ, 17 березня в Російській Федерації відбудуться президентські вибори.

Центральна виборча комісія РФ ухвалила рішення, що голосування на "виборах" президента відбудеться також на тимчасово окупованих територіях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-