Зеленський про смерть Навального: Путін є одним з найбільш кривавих диктаторів в історії Європи

Зеленський про смерть Навального: Путін є одним з найбільш кривавих диктаторів в історії Європи

Укрінформ
Володимир Зеленський закликав лідерів світу не залишатися осторонь і притягнути Путіна до відповідальності за вбивство російського опозиціонера Олексія Навального.

Про це він сказав на спільній пресконференції з Президентом Франції Емануелем Макроном після проведених переговорів у Парижі, передає Укрінформ.

«Путін взагалі став уже одним із найбільш кривавих диктаторів у європейській історії, але, на жаль, його шлях ще не закінчено. Ми будемо працювати з усіма у світі, хто має змогу притягнути його до відповідальності. Я закликаю кожного лідера світу зараз не мовчати і не залишатися осторонь. Вбивця має бути покараним», - наголосив Зеленський.

Він додав, що сьогодні вкрай важливо працювати усім разом у світі, хто цінує життя, щоб досягти конкретних і справедливих результатів.

Читайте також: Байден: Немає сумнівів, що за смерть Навального відповідальний Путін

Як повідомляв Укрінформ, 16 лютого Федеральна служба виконання покарань РФ заявила, що опозиційний російський політик Олексій Навальний помер у колонії №3 у Ямало-Ненецькому автономному окрузі.

Раніше у Німеччині Володимир Зеленський заявив, що опозиційний російський політик Олексій Навальний, очевидно, був убитий Путіним, як й інші тисячі закатованих.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-