ГУР - про скупчення військ РФ на північному напрямку: Вживаються необхідні кроки

ГУР - про скупчення військ РФ на північному напрямку: Вживаються необхідні кроки

Укрінформ
Українська розвідка відстежує дії ворога на північному напрямку, опрацьовуються всі необхідні дії та рішення з боку України.

Про це сказав в ефірі телемарафону “Єдині новини” представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, коментуючи скупчення російських військ на півночі та можливу загрозу наступу, передає кореспондент Укрінформу.

"Переживати нам не варто. Позиція ГУР, безумовно, щодо цього є, і вона регулярно доповідається військово-політичному керівництву держави, і всі необхідні дії вживаються. Якщо ми будемо публічно обговорювати оцінки скупчень і переміщень ворога, ми допомагатимемо йому в плануванні та реалізації своїх подальших кроків. Те, що ворог робить, це видно. Це все фіксується, необхідні кроки вживаються", - сказав Юсов.

Він додав, що "опрацьовуються необхідні дії та рішення з боку України".

Читайте також: У Центрі протидії дезінформації спрогнозували напрямки наступу ворога та викрили його ІПСО

Як повідомляв Укрінформ, у звіті Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що Росія передислокувала частину військ до Курської області та формує нове угруповання, ймовірно в межах підготовки до масштабного наступу на Харків. Однак окупантам не вистачить сил для захоплення великого міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-