Начальник Вовчанської МВА запевняє, що фортифікації навколо міста були побудовані

Начальник Вовчанської МВА запевняє, що фортифікації навколо міста були побудовані

Укрінформ
Фортифікаційні споруди навколо прикордонного міста Вовчанська Харківської області були побудовані, проте через постійні обстріли зводити їх було непросто.

Про це в ефірі Радіо Свобода заявив начальник Вовчанської міської військової адміністрації Тамаз Гамбарашвілі, передає Укрінформ.

«Фортифікаційні споруди були побудовані. І зараз будуються, зміцнюються. Але ж ситуація була і є вкрай важка. Тому що саме місто дуже близько до кордону. І вести якісь будівельні роботи зараз просто на кордоні дуже важко», - сказав Гамбарашвілі.

Водночас він зауважив, що будівництво, можливо, «не було таким щільним».

«Все було побудовано. Але, можливо, не так щільно. Вовчанськ після деокупації півтора року перебуває під постійним обстрілом - і мінометів, і артилерії… Від Вовчанська до кордону (з РФ - ред.) 4 кілометри. Було вкрай важко будувати фортифікаційні споруди», - сказав Гамбарашвілі.

Читайте також: На півдні ворог посилив тиск на Оріхівському напрямку - Сили оборони

Він подякував будівельникам і військовим, котрі базувались на цих об’єктах, які «доклали максимуму зусиль, щоб зробити фортифікаційні споруди». Очільник МВА наголосив, що роботи проводилися у вкрай важких умовах, «тому що працювати під обстрілами дуже небезпечно».

Як повідомлялося, російські сили зранку 10 травня розпочали наступальні дії в Харківській області уздовж кордону. Нині ведуться бої за Вовчанськ.

Фото: Суспільне Харків

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-