Полковник Прокопенко вручив бійцям «Азову» нагороди Нацгвардії

Полковник Прокопенко вручив бійцям «Азову» нагороди Нацгвардії

Фото
Укрінформ
Командир 12-ї бригади спеціального призначення "Азов" Національної гвардії України полковник Денис Прокопенко вручив бійцям відомчі нагороди Національної гвардії України.

Про це повідомляє у Телеграмі бригада “Азов”, передає Укрінформ. 

Бійці отримали відзнаки "За доблесть", "За відвагу", "За звитягу", "За стійкість та незламність" і "За сумлінну службу".

За словами Прокопенка, нещодавно минуло два роки від початку повномасштабного вторгнення РФ і майже 10 років від початку гібридної війни з Росією.

“Звертаючись до підручників історії, ми маємо пам'ятати, що визвольні змагання тривають вже понад 100 років. А це говорить про те, що Росія ніколи не буде вважати Україну самостійною незалежною державою, ніколи не відмовиться від своїх стратегічних загарбницьких планів щодо захоплення України”, - зауважив полковник.

Читайте також: Клименко вручив державні нагороди бійцям бригади спецпризначення «Азов»

Він подякував бійцям за те, що “в цей нелегкий час для держави знайшли сили і себе в підрозділі, який вважається одним з найкращих в Силах оборони України”.

Нагородження бійців бригади «Азов» відзнаками Нацгвардії / Фото: АЗОВ

Як повідомляв Укрінформ, на початку травня 12-та бригада спеціального призначення “Азов” Національної гвардії України відзначила 10 років створення

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-