США не очікують серйозних проривів з боку Росії - Держдеп

США не очікують серйозних проривів з боку Росії - Держдеп

Укрінформ
У Вашингтоні припускають, що російські сили надалі намагатимуться наступати, зокрема й на Харківському напрямі, однак не очікують серйозних проривів з боку РФ.

Таку оцінку висловив у понеділок під час пресбрифінгу в Вашингтоні заступник речника Держдепартаменту США Ведант Пател, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Росія продовжує посилювати свою агресію, і ми очікуємо, що РФ намагатиметься просуватися, в тому числі, на Харків», - зазначив представник зовнішньополітичного відомства США.

Він не виключив, що росіяни намагатимуться досягти більшого прогресу впродовж наступних тижнів, однак не масштабних просувань.

«Ми не очікуємо серйозних проривів, і з часом додаткове надходження допомоги зі США, а також подальша підтримка з боку партнерів дозволять Україні продовжувати протистояти цій агресії»,- зазначив представник Держдепу.

Читайте також: Сили оборони потіснили росіян на Харківському напрямку

У цьому зв’язку він висловив тверде переконання, що ЗСУ зберігатимуть ключові переваги в боях та завдаватимуть значних втрат російській армії.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж останньої доби Сили оборони України провели з російськими окупаційними військами близько 140 бойових зіткнень, зокрема й на Харківському напрямку.  https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3863320-harkivskij-napramok-sili-oboroni-zakripluutsa-na-zajnatih-poziciah.html

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-