На північних околицях Вовчанська тривають стрілецькі бої - ОВА

На північних околицях Вовчанська тривають стрілецькі бої - ОВА

Укрінформ
Ворог атакує на північних околицях м. Вовчанськ на Харківщині, наразі тривають стрілецькі бої.

Про це в ефірі національного марафону “Єдині новини” сказав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Ворог атакує на Вовчанському напрямку, наразі на північних околицях нашого міста тривають стрілецькі бої. Наші воїни намагаються стабілізувати лінію фронту по всіх напрямках, де ворог намагається просунутись, активно знищують ворога. Наразі намагаються зачистити у тому числі м. Вовчанськ”, - повідомив посадовець.

За його словами, евакуація з Вовчанська ускладнюється, але вона триватиме, поки з міста не вивезуть усіх людей.

Читайте також: Російські війська хочуть створити на Харківщині буферну зону - ISW

“Станом на вчора лишалося до 200 цивільних. Зараз будемо організовувати спецоперації з Нацполіцією, волонтерами по евакуації людей. Вчора, коли на цивільному авто працівники поліції вивозили людей, було прицільно обстріляно і місце водія, і місце паливного баку. Ворог прицільно намагається уразити цивільні авто. На щастя, авто було броньоване, що врятувало життя людей”, - розповів Синєгубов.

Говорячи про будівництво оборонних рубежів, він зауважив, що в ОВА є дані, скільки було зведено фортифікаційних споруд та на яких напрямках.

“Ми знаємо, в яких умовах працювали наші підрядники. Більше 30 одиниць будівельної техніки було знищено через обстріли. Четверо людей загинули, більше 15 наших цивільних - будівельників - отримали поранення. Ми будемо посилювати роботу в цьому напрямку. На створеній при ОВА групі, разом з представниками силових відомств, ми заслухаємо підрядників, щоб вони публічно відзвітували про укладені контракти та виконані роботи”, - додав Синєгубов.

Читайте також: У Вовчанській громаді через обстріли РФ загинули двоє людей

Як повідомляв Укрінформ, за останні дні на місто Вовчанськ у Харківській області було скинуто 22 КАБи

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-