Південний фронт: Сили оборони відбили чотири атаки на Оріхівському напрямку і вісім - в районі Кринок

Південний фронт: Сили оборони відбили чотири атаки на Оріхівському напрямку і вісім - в районі Кринок

Укрінформ
В операційній зоні Сил оборони півдня загарбники здійснили чотири безуспішні штурми на Оріхівському напрямку та 8 - на лівобережжі Дніпра в районі населеного пункту Кринки.

Зазнавши втрат, ворог відійшов на вихідні позиції. Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Сил оборони півдня.

«В операційній зоні Сил оборони півдня триває щоденна контрбатарейна боротьба та відбиття ворожих штурмів. Ворог не полишає намірів вибити наші підрозділи із зайнятих позицій. На Оріхівському напрямку окупанти здійснили 4 штурми, з них 2 в районі Старомайорського та 2 в районі Малої Токмачки. Успіху не мали. На лівобережжі Дніпра, на тимчасово окупованій Херсонщині ворог здійснив 8 безуспішних штурмів в районі населеного пункту Кринки. Зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні позиції», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, окупанти тиснуть артилерійськими обстрілами, завдають авіаційні удари, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, не припиняють аеророзвідку. В операційній зоні за минулу добу зафіксовано проліт 122 розвідувальних БПЛА.

Читайте також: Найбільше бойових зіткнень відбувається на Покровському напрямку

За інформацією пресслужби, у Чорному морі на бойовому чергуванні продовжує перебувати підводний човен, ймовірно, він не є носієм крилатих ракет.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 27 травня 2024 року становлять близько 502 тисяч 340 осіб, зокрема за останню добу - ще 1150 осіб.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-