На фронті протягом доби відбулося 127 бойових зіткнень - Генштаб

На фронті протягом доби відбулося 127 бойових зіткнень - Генштаб

Укрінформ
Протягом цієї доби Росія здійснила три ракетні удари та 64 авіаудари по позиціях Збройних сил і населених пунктах України.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов, передає кореспондент Укрінформу.

«Протягом доби зафіксовано 127 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав по позиціях українських військ та населених пунктах три ракетних удари, застосувавши 22 ракети, а також 64 авіаудари, зокрема, із застосуванням 97 керованих авіаційних бомб», - сказав він.

Ковальов поінформував, що Росія здійснила понад 3 тисячі обстрілів, в тому числі 123 - із застосуванням реактивних систем залпового вогню.

Читайте також: На фронті відбулося 84 боєзіткнення: половина - на Курахівському та Покровському напрямках

Речник констатував, що внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Водночас руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інші об'єкти цивільної інфраструктури.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 31 травня росіяни вдарили по Харкову ракетами типу С-300 та С-400 з території Бєлгородської області. Зафіксовано п'ять влучань, усі в Новобаварському районі. Кількість постраждалих зросла до 25 осіб.

Фото ілюстративне: ОК "Захід"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-