Сирський і голова Об’єднаного комітету начальників штабів США обговорили потреби ЗСУ

Сирський і голова Об’єднаного комітету начальників штабів США обговорили потреби ЗСУ

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський і голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльз Куінтон Браун обговорили нагальні потреби ЗСУ з огляду на оперативну обстановку на фронті та стратегічні задачі України.

Як передає Укрінформ, про це Сирський повідомив у Фейсбуці.

"Вдруге протягом місяця мав розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Куінтоном Брауном", - зазначив головнокомандувач.

Сирський зауважив, що висловив вдячність за надзвичайно важливу військово-технічну допомогу: боєприпаси, керовані ракети та інженерну техніку.

"Кожна одиниця військової техніки та зброї проходить випробування у реальних бойових умовах, що зміцнює військовий потенціал наших партнерів", - підкреслив він.

Сторони обговорили нагальні потреби українського війська з огляду на оперативну обстановку на фронті та стратегічні задачі України.

Читайте також: Сирський обговорив ситуацію на фронті із начальником Генштабу ЗС Польщі

За словами Сирського, зі свого боку Браун подякував за привітання з Днем Збройних сил США та українські ініціативи, які Україна інвестує у міжнародну безпеку.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони Рустем Умєров і головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський обговорили з міністром оборони США Ллойдом Остіном ситуацію на полі бою в Україні та інші питання, пов’язані з оборонними зусиллями українських захисників.

Фото: Головнокомандувач ЗСУ / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-