Умєров на Азійському саміті з питань безпеки закликав інвестувати у виробництво зброї в Україні

Умєров на Азійському саміті з питань безпеки закликав інвестувати у виробництво зброї в Україні

Укрінформ
Міністр оборони України Рустем Умєров на Азійському саміті з питань безпеки закликав представників провідних світових оборонних компаній та технологічних гігантів інвестувати у виробництво зброї в Україні та створювати спільні оборонні підприємства.

Як передає Укрінформ, про це Умєров повідомив у Фейсбуці.

"Це партнерство має великий потенціал: Україна отримує доступ до новітніх технологій, а компанії - можливість розробляти передову зброю. Створення потужної військової індустрії є для нас питанням національної безпеки", - йдеться в повідомленні.

За словами Умєрова, Міноборони вже співпрацюють з BAE Systems, Lockheed Martin, Airbus, Boeing, Saab, Google та Oracle та десятками інших оборонних компаній, а українські воїни успішно випробовують їхнє озброєння, техніку та технології на полі бою, надаючи унікальний зворотний зв'язок, що дозволяє покращувати продукцію.

Читайте також: Україна разом із західними виробниками зброї створила п’ять спільних підприємств - Прем’єр

"Наш фокус — це виробництво в Україні або залучення українських компаній до співпраці з цими світовими гігантами. Дякую провідним світовим корпораціям за постійну підтримку України", - сказав Умєров.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони України Рустем Умєров під час зустрічі з міністром оборони Сінгапуру Нг Енг Хеном у рамках Азійського саміту з питань безпеки «Діалог Шангрі-Ла» обговорив розвиток співпраці у сфері оборонних технологій.

Фото: Фейсбук Рустем Умєров / Rustem Umerov

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-