На фронті від початку доби відбулося 73 зіткнення, найбільше - на Покровському і Куп’янському напрямках

На фронті від початку доби відбулося 73 зіткнення, найбільше - на Покровському і Куп’янському напрямках

Дані Генштабу
Укрінформ
Від початку доби на фронті відбулося 73 бойових зіткнення, найбільша інтенсивність російських окупантів - на Покровському та Куп’янському напрямках.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 16:00 понеділка, 3 червня.

На Куп’янському напрямку ворог збільшив активність та здійснив вже 11 атак на позиції українських захисників. Зокрема, тривають три боєзіткнення в районах Стельмахівки, Берестового та Тернів.

На Сіверському напрямку ворог здійснив девʼять штурмових дій. Сім атак російських окупантів стримують українські підрозділи в районах Роздолівки та Івано-Дар'ївки. Також окупанти застосовують там авіацію.

На Краматорському напрямку наразі тривають чотири боєзіткнення в районах населених пунктів Іванівське та Алебастрове. Одну атаку успішно відбито.

На Покровському напрямку активність ворога зберігається в районах Новоолександрівки Першої та Птичого. Наразі йдеться про 30 атакувальних дій окупантів на цьому напрямку з початку доби, поінформували в Генштабі.

На Курахівському напрямку українські воїни стали на заваді дев’яти атакам противника. Ситуація контрольована.

На Придніпровському напрямку, поблизу Кринок, українські захисники відбили ще одну атаку ворога. Загальна кількість боєзіткнень на напрямку зросла до трьох.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Читайте також: Війська РФ активізувалися на Харківському та Сіверському напрямках

Також у Генштабі додали, що російські війська завдали артилерійських ударів зі своєї території по населених пунктах Чернігівщини та Сумщини. Зокрема, за сьогодні з прикордонних районів РФ били по українських населених пунктах Павлівка, Середина Буда, Поківка, Ключи, Лісне та Кіндратівка.

Як повідомляв Укрінформ, на фронті впродовж минулого тижня загалом сталося понад 860 бойових зіткнень. Найбільше ворожих атак Сили оборони відбили на Покровському і Краматорському напрямках.

Фото: ОК "Захід"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-