Загарбники обстріляли Куп'янськ, є постраждалий

Загарбники обстріляли Куп'янськ, є постраждалий

Відео
Укрінформ
Вранці у вівторок, 4 червня, російська армія здійснила обстріл Куп'янська Харківської області, постраждала одна людина.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов й опублікував відео наслідків обстрілу Куп‘янська.

За його словами, "близько 7:00 ворог обстріляв Куп'янськ. Попередньо, постраждав 1 чоловік. Інформація оновлюється".

Вчора внаслідок ворожих ударів по с. Білий Колодязь Чугуївського району горів будинок. Постраждала жінка. Пошкоджена будівля елеватора. Горіли два гаражі і три вантажні автомобілі, дах котельні магазину.

У Харкові через обстріл навчального закладу частково зруйнована тильна сторона будівлі. Постраждала жінка, підкреслив Синєгубов.

У с. Хотімля Чугуївського району внаслідок удару КАБ горіли 9 будинків на колесах, 15 металевих будинків, 4 яхти, катер.

Вчора вдень у Куп'янську сталось влучання на територію цивільного підприємства.

За словами голови ОДА, на Харківському напрямку війська РФ шість разів атакував українські позиції в районах Липців та Вовчанську. Пʼять атак відбиті, один бій триває в районі Вовчанська. Російські загарбники успіху не мають, ситуація контрольована.

Читайте також: Ворог обстріляв район у Харкові - працювала ППО

На Купʼянському напрямку ситуація суттєвих змін не зазнала, напруга зберігається в районах Берестового і Стельмахівки, де на даний час тривають два боєзіткнення. Наміри росіян просунутися у бік Синьківки, Невського і Тернів зазнали невдачі. Ситуація під контролем Сил

оборони.

Як зазначив Синєгубов, з Чугуївського, Харківського, Богодухівського районів евакуювали 11 тисяч 629 людей.

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 3 червня російська армія атакувала Новобаварський район Харкова, працювала протиповітряна оборона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-