Британська розвідка про бої на сході: росіяни зазнають великих втрат, успіхи незначні

Британська розвідка про бої на сході: росіяни зазнають великих втрат, успіхи незначні

Укрінформ
Російські війська в Україні зосереджують основні зусилля на Авдіївсько-Покровському напрямку, де вони здобули незначні успіхи, зазнавши великих втрат.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міноборони Великої Британії у соцмережі X.

Як зазначається, на цьому напрямку, протягом останніх 72 годин, спостерігався високий рівень оперативної активності військ РФ.

Росіяни досягли незначних успіхів у північній частині цього сектору в напрямку сіл Сокіл та Євгенівка. На паралельній осі приблизно на 3 км південніше російські війська, ймовірно, наближаються до околиць села Новоселівка.

Далі на південь росіяни не досягли значних успіхів, незважаючи на інтенсивні обстріли українських позицій на захід від села Нетайлове вздовж траси Е50, йдеться у звіті.

Окрім того, атаки РФ на село Невельське були відбиті, і село, ймовірно, залишається під контролем України.

"Протягом наступного тижня цей сектор, ймовірно, залишатиметься зоною значної оперативної уваги, оскільки російські війська намагатимуться зберегти свій оперативний темп, незважаючи на значні втрати", – вважають у розвідці.

Як повідомлялося, Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту - близько 300 км. На підконтрольній українській владі території Донеччини наразі залишаються близько 472 тисяч жителів.

Фото: ВМС України, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-