Росія продовжує нарощувати сили на північному кордоні - ДПСУ

Росія продовжує нарощувати сили на північному кордоні - ДПСУ

Укрінформ
Російські війська продовжують посилювати угруповання на напрямках населених пунктів Липці і Вовчанськ Харківської області, Сили оборони стримують ворога і завдають йому ураження.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, інформуючи про ситуацію на кордоні з РФ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Якщо говорити про кордон із країною-агресором, то... ворог продовжує посилювати свої сили у напрямку населеного пункту Липці, у напрямку населеного пункту Вовчанськ, де ведуться бойові дії», - сказав Демченко.

Він наголосив, що Сили оборони стримують загарбників і завдають їм ураження.

Водночас речник ДПСУ зазначив, що з огляду на наявну інформацію у ворога недостатньо сил для досягнення своєї стратегічної мети. «Тому відкидати можливість розширення зони бойових дій на кордоні з країною-агресоркою не можна, але на даний момент бойові дії ведуться тільки на двох напрямках - населений пукт Липці і населений пункт Вовчанськ», - сказав Демченко.

Читайте також: Ворог за добу обстріляв Україну понад 3000 разів, на фронті відбулося 111 боєзіткнень

Він також зауважив, що Сумщина і Чернігівщина щодня потерпають від обстрілів, але за останній час можна констатувати певне зменшення їх кількості порівняно з кількома місяцями раніше.

Як повідомлялося, упродовж минулої доби на фронті відбулося 111 бойових зіткнень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-