На Покровському напрямку триває п’ять боєзіткнень, ворог застосовує авіацію

На Покровському напрямку триває п’ять боєзіткнень, ворог застосовує авіацію

Дані Генштабу
Укрінформ
На фронті в напрямку міста Покровськ Донецької області станом на 16:00 четверга, 6 червня, тривають п'ять бойових зіткнень із окупаційною армією РФ.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці.

"На Покровському напрямку наразі триває п’ять боєзіткнень в районах Сокола, Євгенівки, Калинового та Новоолександрівки. Ворог застосовує авіацію. Кількість атакувальних дій ворога зросла до 26", - йдеться в повідомленні.

За даними Генштабу, від початку доби на фронті російсько-української війни відбулося 58 бойових зіткнень. Наразі втрати росіян складають 154 особи вбитими та пораненими. Також знищено ворожий танк та п’ять ББМ, пошкоджені один танк та три бойові броньовані машини. На Лиманському напрямку російські загарбники здійснили шість невдалих спроб покращити свої позиції. Крім того російська армія намагається діяти в районі Серебрянського лісу.

Читайте також: Армія РФ близько 20 разів намагалася покращити свої позиції на Покровському напрямку

На Краматорському напрямку наші захисники продовжують відбивати атаки ворога, зокрема в районах Іванівського та Калинівки. За сьогодні загальна кількість атак окупантів зросла до чотирьох. Триває бій на Курахівському напрямку. Іще один - в районі Урожайного на Времівському.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська від початку цієї доби близько 20 разів намагалися покращити свої позиції на Покровському напрямку Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-