Прикордонники отримали від благодійних організацій ще 50 автомобілів

Прикордонники отримали від благодійних організацій ще 50 автомобілів

Фото, відео
Укрінформ
Державна прикордонна служба України отримала від благодійних організацій 50 автомобілів Volkswagen T5, їх передадуть в підрозділи, які виконують бойові завдання на лінії фронту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба.

“Перша партія транспортних засобів з 50 автомобілів вже на лінії фронту з лютого цього року, ще 50 автомобілів передали Державній прикордонній службі сьогодні”, - ідеться у повідомленні.

Автомобілі Volkswagen T5 закупили й передали KSE Foundation у співпраці з благодійним фондом BGV Charity Fund.

У ДПСУ зазначили, що транспортні засоби завершили цикл технічного обслуговування і незабаром будуть передислоковані до підрозділів прикордонної служби для виконання оперативних та логістичних завдань в підрозділах, які виконують бойові завдання на лінії фронту.

Автомобілі необхідні для укомплектування прикордонних загонів бригадного типу, які вже сформовані та продовжують формуватися у відомстві.

Прикордонники подякували благодійникам за таку необхідну допомогу.

"Передані транспортні засоби відповідають запиту ДПСУ – автомобілі можна адаптувати для виконання різнорідних завдань, як бойових, так і спеціальних. База цих автомобілів дозволяє розмістити будь-яке обладнання, зокрема засоби зв’язку, безпілотної авіації, спостереження, а також здійснювати необхідну логістику", - додали у Держприкордонслужбі.

Читайте також: Британські волонтери привезли до Львова 30 позашляховиків для ЗСУ

Як повідомлялось, у лютому Держприкордонслужба отримала від благодійних організацій 50 автомобілів Volkswagen T5 для захисту кордону.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-