Кількість боєзіткнень на фронті від початку доби зросла до 44, найгарячіше - на Покровському напрямку

Кількість боєзіткнень на фронті від початку доби зросла до 44, найгарячіше - на Покровському напрямку

Дані Генштабу
Укрінформ
На Покровському напрямку від початку доби зафіксовано найвищу інтенсивність російських атак, сім атак Сили оборони відбили, ще вісім тривають.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 13:30 суботи, 8 червня, передає Укрінформ.

За інформацією Генштабу, з початку доби російські загарбники 44 рази атакували позиції Сил оборони. Українські воїни жорстко відповідають на штурмові і наступальні дії загарбників, знищують піхоту та техніку.

Російські війська зі своєї території продовжують бити керованими авіаційними бомбами по Харківській області. Зокрема ворог завдав удару з боку Бєлгорода трьома КАБами по Вовчанську, а ще одну бомбу скинув у район Старого Салтова.

На Лиманському напрямку війська РФ активізувалися - з початку доби українські війська вже відбили п’ять атак у районах Іванівки, Тернів, Торського та Макіївки. Ще одне боєзіткнення триває - загарбники штурмують українські позиції біля Невського.

Читайте також: Загарбники вдарили з артилерії по Милівській громаді на Херсонщині, загинула жінка

Тричі росіяни спробували атакувати на Краматорському напрямку, біля Іванівського, Андріївки та в районі Нового. Дії ворога відбиті. Втрати загарбників уточнюються.

На Покровському напрямку сьогодні найвища інтенсивність атак військ РФ. Загальна кількість бойових дій з початку доби тут зросла до 15. Бої тривають поблизу Новоолександрівки, Новопокровського і Невельського. Сім атак українські воїни відбили, ще вісім тривають.

На Курахівському напрямку від початку доби підрозділи Сил оборони відбили три штурмових дії біля Георгіївки і Парасковіївки. У двох локаціях в районі Красногорівки боєзіткнення продовжуються.

На Времівському напрямку росіяни атакували неподалік Завітного Бажання, без успіху, завдали авіаудару у район Великої Новосілки - скинули керовану авіабомбу.

На Придніпровському напрямку російська армія намагалась двічі штурмувати українські позиції поблизу Кринок. Атаки відбиті. Ситуація контрольована. Ворог завдав авіаударів по районах Іванівки, Бургунки і Чайкиного.

На решті напрямків обстановка без особливих змін.

Як повідомляв Укрінформ, на фронті минулої доби сталося 101 бойове зіткнення. Станом на 11:00 8 червня було 34 бойових зіткнення.

Фото: Генштаб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-