Росіянам не вдалося реалізувати «Харківську операцію», напрямок буде ще посилено - Зеленський

Росіянам не вдалося реалізувати «Харківську операцію», напрямок буде ще посилено - Зеленський

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський назвав дуже вагомим результатом те, що армії Російської Федерації не вдалось реалізувати їхню «Харківську операцію»

Про це Зеленський заявив під час вечірнього звернення, оприлюдненого у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

«Говорив сьогодні з головкомом - загалом про ситуацію. Дуже вагомий результат - те, що російській армії не вдалося реалізувати їхню «Харківську операцію». Максимально їх зараз стримуємо і знищуємо російські підрозділи, які заходять на нашу землю та тероризують Харківщину. Напрямок - посилено. І буде ще посилено», - зазначив Зеленський.

За його словами, була доповідь і щодо донецьких напрямків, де найбільш важко.

«Хочу також зараз відзначити наші підрозділи, які за цей тиждень проявили себе найкраще в боях. Харківський напрямок - 36-та окрема бригада морської піхоти і 92-га окрема штурмова бригада. Дякую вам! На Донеччині дякую всім солдатам і командирам 55-ї окремої артилерійської бригади. Незмінно ефективні!» - наголосив Зеленський.

Відео: ОП

За його словами, за результатами цього тижня є за що особливо відзначити воїнів Головного управління розвідки Міністерства оборони, а саме підрозділ «Група 13» та спецпідрозділ «Шаман».

Читайте також: Ворог вдарив КАБами по Хотімлі на Харківщині - один загиблий, один поранений, зруйнована школа

«І наші воїни Служби безпеки України - Центр спеціальних операцій «А», департаменти контррозвідки та військової контррозвідки. Дякую! Кожна одиниця знищеної російської техніки, кожна російська втрата - це плюс до гарантій нашої української незалежності», - наголосив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський подякував рятувальникам, поліцейським, медичним працівникам, ремонтним бригадам за ліквідацію наслідків російських обстрілів, а також волонтерам за порятунок та допомогу людям.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-