Війська РФ найактивніше атакують на Покровському напрямку - з початку доби вже 20 боєзіткнень

Війська РФ найактивніше атакують на Покровському напрямку - з початку доби вже 20 боєзіткнень

Дані Генштабу
Укрінформ
Загальна кількість ворожих атак на лінії бойового зіткнення від початку доби сягнула 51, найбільшу активність російська армія продовжує проявляти на Покровському напрямку.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 14:00 неділі, 9 червня, передає Укрінформ.

Зі своєї території війська РФ завдали мінометних ударів по позиціях Сил оборони у Чернігівській та Сумській областях, зокрема в районах Попівки, Вільчиків, Хрінівки й Новодмитрівки.

На Харківському напрямку триває бойове зіткнення в районі Глибокого – третя за сьогодні атака на цій ділянці фронту.

Керовані авіабомби російська армія скинула з напрямку Шебекіно по районах Білого Колодязя й Тихого. Некерованими авіаракетами загарбники атакували район Вовчанських Хуторів.

На Куп’янському напрямку загальна кількість ворожих атак сягнула семи, дві з них ще тривають у районі Невського та Піщаного.

На Лиманському напрямку бойові зіткнення точаться в районі Серебрянського лісу. Від початку доби російські війська уже п’ять разів намагалися просунутися на цій ділянці фронту.

Читайте також: На фронті від початку доби - 39 боєзіткнень, тривають бої на п’яти напрямках

На Краматорському напрямку загарбники також проявляють активність, а саме в районі Іванівського та Кліщіївки. На цій ділянці фронту за сьогодні відбулися загалом сім боєзіткнень.

На Покровському напрямку станом на цей час українські захисники відбивають атаки РФ у районах Яснобородівки, Карлівки, Новоолександрівки й Новопокровського. Загалом на цій ділянці фронту кількість спроб російської армії покращити свої позиції сягнула 20.

На Курахівському напрямку тривають бої в районі Красногорівки.

На Придніпровському напрямку від початку доби українські захисники відбили дві ворожі атаки в районі Кринок.

На решті напрямків обстановка особливих змін не зазнала.

Читайте також: Сили оборони відбили 20 ворожих атак на Покровському напрямку

Як повідомляв Укрінформ, російські війська намагалися просунутися в районі Парасковіївки на Курахівському напрямку, однак успіхів не мали.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-