На фронті від початку доби - 55 боєзіткнень, на трьох напрямках тривають бої

На фронті від початку доби - 55 боєзіткнень, на трьох напрямках тривають бої

Дані Генштабу
Укрінформ
Від початку доби на фронті відбулося 55 бойових зіткнень, на Харківському, Покровському та Курахівському напрямках зараз тривають бої.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 16:00 неділі, 9 червня.

«Наші захисники зупиняють ворога, тримають рубежі та руйнують плани росіян. На більшості напрямків ситуація незмінна», - йдеться в повідомленні.

На Харківському напрямку російська армія збільшила кількість атак до чотирьох за сьогодні. Бої тривають в районі Глибокого.

На Покровському напрямку наразі тривають шість боєзіткнень у районах Новоолександрівки, Карлівки, Новопокровського. Кількість штурмових дій окупантів зросла до 22.

«За попередньою інформацією, наразі втрати росіян на цьому напрямку становлять 122 особи вбитими та пораненими. Знищено одну БМП, артсистему та автомобіль. Пошкоджено танк противника», - зауважили у Генштабі.

На Курахівському напрямку триває бій у районі Красногорівки, на цей час відбулося вже шість боєзіткнень із початку доби.

Читайте також: Росія втратила за добу в Україні ще 1270 військових

«Наші війська тримають російських загарбників під вогневим контролем, виснажують сили агресора вздовж всієї лінії бойового зіткнення», - додали у Генштабі.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія продовжує проявляти найбільшу активність на Покровському напрямку.

Фото: 58 окрема мотопіхотна бригада імені гетьмана Івана Виговського

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-