Село Іванівське на Донеччині перебуває під контролем Сил оборони - військові

Село Іванівське на Донеччині перебуває під контролем Сил оборони - військові

Ексклюзив
Укрінформ
Село Іванівське Донецької області біля Часового Яру перебуває під контролем Сил оборони України.

Про це сказав у коментарі кореспондентові Укрінформу речник Оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин.

«Щодо Іванівського можу сказати наступне: населений пункт належить Україні, Сили оборони контролюють ситуацію на тому напрямку», - зазначив речник.

Водночас, за словами Волошина, російські війська не припиняють спроб штурмувати і завдавати ударів по селу з усіх видів озброєння.

Читайте також: На фронті - 81 боєзіткнення, ЗСУ знищили російський Су-25 на Покровському напрямку

За його словами, ворог активно проводить артилерійський вплив, авіаційні удари та застосовує дрони на околицях Часового Яру.

За минулу добу на цьому напрямку зафіксовано 1206 мінометних і артилерійських обстрілів (1095 - минулої доби). Лише в районі Часового Яру було зафіксовано 350 обстрілів (254 - минулої доби).

Також переважна більшість обстрілів за добу зі всіх зразків озброєння – 222 обстріли – припала на Іванівське. Загалом на тому напрямку було проведено 4 ворожі штурми із застосуванням бронетехніки на Білогорівку. Ворожа авіація завдала 4 авіаудари, скинувши 5 КАБів. Армія РФ артилерійськими обстрілами, скидами із дронів-камікадзе, ланцетами прикриває проведення штурмових дій своїми підрозділами.

Читайте також: Супутник зафіксував наслідки удару ЗСУ по військовому об'єкту в Джанкої

Раніше деякі ЗМІ з посиланням на моніторинговий ресурс DeepState повідомляли, начебто війська країни-агресора Росії окупували село Іванівське біля Часового Яру на Донеччині.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-