У прикордонні працюють доволі професійні російські диверсанти - речник ОТУВ «Сіверськ»

У прикордонні працюють доволі професійні російські диверсанти - речник ОТУВ «Сіверськ»

Укрінформ
На українському прикордонні працюють доволі професійні диверсанти з Росії.

Про це у ефірі телемарафону "Єдині новини" поінформував речник Оперативно-тактичного угрупування військ "Сіверськ" Вадим Мисник, відповідаючи на питання, наскільки потужними є російські ДРГ, передає кореспондент Укрінформу.

"Наша розвідка відслідковує дії сил, які перебувають по той бік кордону. І звісно, весь час - і у минулому році, і цього року, і взимку, і навесні - тут працюють доволі професійні диверсанти саме із боку РФ. Не потрібно недооцінювати ворога", - зазначив Мисник.

За його словами, українські захисники застосовують, у тому числі, певні тактичні прийоми, щоб навіть на підході до кордону була можливість виявляти і знищувати (диверсантів - ред.).

Відповідаючи на запитання щодо інформації про те, що до складу ДРГ РФ входять і кадирівці, Мисник зазначив, що у них немає також інформації щодо ДРГ або розвідників із боку РФ.

Читайте також: Російська ДРГ зазнала втрат при спробі проникнути на Харківщину - ОСУВ «Хортиця»

"Кадирівці підрозділи трохи іншу мають специфіку. Більш всього як загороджувальні загони, наприклад, вони виконують завдання. Як показує досвід, саме як штурмові або розвідгрупи вони не дуже активно застосовувалися (раніше - ред.)", - заявив речник.

Як повідомлялося, голова Білопільської громади Юрій Зарко поінформував, що у селі Рижівка на Сумщині немає російських військових, кадирівці його не контролюють.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-