Під час боїв на Харківщині загинув слідчий ДБР із Краматорська

Під час боїв на Харківщині загинув слідчий ДБР із Краматорська

Укрінформ
Під час виконання бойового завдання в Харківській області загинув український захисник Тарас Бойчук – слідчий територіального управління Державного бюро розслідувань у Краматорську.

Як передає Укрінформ, про це ДБР повідомило у Фейсбуці

Бойчук пов’язав свій професійний шлях із бюро у 2020 році. До цього мав досвід роботи в інших правоохоронних органах. Із березня 2021 року став частиною команди слідчих територіального управління ДБР, розташованого у Краматорську Донецької області.

З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ слідчий пішов добровольцем у Сили оборони. Він розпочав службу у 127-ій окремій бригаді на посаді стрільця. 

Після проходження спеціального навчання був призначений до зенітно-ракетного артилерійського взводу на посаду стрільця-зенітника оператора переносного зенітно-ракетного комплексу. Виконував бойові завдання на кордоні Харківської області та в Бахмутському районі Донецької області.

Читайте також: На Харківщині загинув військовий фотограф Арсен Федосенко

Побратими, колеги по службі характеризували Бойчука як позитивну, доброзичливу, мудру людину та високопрофесійного спеціаліста. 

«Ми воюємо, аби наші діти жили у вільній та незалежній Україні», – говорив він. 

Цієї весни воїну виповнився 41 рік. Після війни він планував повернутися на роботу в ДБР та продовжити боротьбу зі злочинністю. 

У захисника залишилися двоє маленьких синів та дружина. 

Як повідомляв Укрінформ, після бою під Часовим Яром зник безвісти український журналіст Олександр Петраковський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-