Загарбники шість разів штурмували у районі Невського і Греківки на Луганщині

Загарбники шість разів штурмували у районі Невського і Греківки на Луганщині

Укрінформ
Російська армія шість разів штурмувала в районі Невського і Греківки Луганської області.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці у Фейсбуці Луганської обласної військової адміністрації.

"Наші захисники стримали ворога поблизу Стельмахівки, Невського та Греківки. Поблизу двох останніх населених пунктів відбито шість атак противника. Нагадаю, що в Невському ще проживають цивільні, які, попри постійні вмовляння, виїжджають неохоче", - підкреслив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

За його словами, Куземівку і Невське росіяни обстріляли із "Градів", ствольної артилерії, мінометів, Стельмахівку - з артилерії і мінометів.

"Мінометами загарбники вдарили по Макіївці, де теж залишаються люди", - зазначив Лисогор.

Як повідомили в ОВА, змагання дронів культивуються так званим "мінспорту ЛНР" серед молоді. Там наголошують, що цей "вид спорту" є важливим елементом підготовки допризовної молоді.

Крім того, зауважили в обладміністрації, підлітки віком від 14 до 17 років із тимчасово захопленої Луганщини уже проходять навчання у літніх змінах "время героев", організованих на території Росії. Їх ознайомлюють із основами національної безпеки РФ, вчать керувати БПЛА, проводять вогневу й тактичну підготовку, заняття з організації зв’язку.

Читайте також: На захоплених територіях Луганщини вигоріли 7000 гектарів лісу - ОДА

Також, за повідомленням ОВА, "жителі Старобільська вже не дуже вірять обіцянкам загарбників щодо очікуваного розвитку медичної сфери міста, зокрема стосовно відкриття у майбутньому судинного центру. Бо після окупації населеного пункту медичних працівників там не вистачає катастрофічно. До прикладу, прийом веде лише один травматолог. Він не місцевий – з Рубіжного".

Як повідомляв Укрінформ, На тимчасово захоплених росіянами територіях Луганщини військкомати поновили облави на чоловіківпризовного віку для мобілізації до армії РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-