Нацгвардійці взяли в полон у районі Липців трьох військових РФ

Нацгвардійці взяли в полон у районі Липців трьох військових РФ

Фото
Укрінформ
Бійці 3 батальйону оперативного призначення бригади «Спартан» в районі Липців взяли в полон трьох російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Національної гвардії України.

«Бійці 3 батальйону оперативного призначення бригади «Спартан» в районі Липців взяли в полон трьох російських загарбників. Окупанти заблукали на місцевості та потрапили на позиції Сил оборони України», - йдеться в повідомленні.

За свідченнями полонених, на території України вони перебувають лише тиждень. Вилучені документи свідчать, що двоє загарбників - військовослужбовці 7-го окремого мотострілецького полку, ще один - 79-ї окремої мотострілецької бригади.

«Усі троє захоплених військовослужбовці контрактної служби та перебувають в армії РФ менше року. Один з окупантів розповів, що за станом здоров’я навіть не проходив будь-яку підготовку перед переміщенням до зони бойових дій», - зазначили в НГУ.

Читайте також: «Блискуче затримання»: на Харківщині прикордонники взяли в полон російського штурмовика

За словами полонених, основною мотивацією для них йти воювати проти України було виключно грошове забезпечення.

Як повідомляв Укрінформ, бійці Національної гвардії України за минулий тиждень знищили 34 танки, 64 бліндажі з особовим складом російських військ та ще 193 одиниці військової техніки та озброєння загарбників.

Фото: НГУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-