До лікарень доставлять ще 78 генераторів - МОЗ

До лікарень доставлять ще 78 генераторів - МОЗ

Укрінформ
Завдяки спільному проєкту МОЗ України та Світового банку «Екстрене реагування на COVID-19 та вакцинація в Україні» закуплено 78 генераторів потужністю 16 кВт для повноцінної та безперебійної роботи медзакладів на випадок можливих відключень електроенергії.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоровʼя, передає Укрінформ.

"Йдеться про лікарні, центри первинної медико-санітарної допомоги, медичні центри соціально значущих хвороб, центри медико-соціальної реабілітації, центри екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, лікувально-діагностичні центри тощо", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У МОЗ спростували фейк про «штраф за генератори»

Як зазначили в МОЗ, обладнання розподілять до Вінницької, Дніпропетровської, Волинської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Львівської, Кіровоградської, Житомирської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької областей. Генератори спрацьовуватимуть автоматично у разі аварійного відключення електроенергії та постачатимуть напругу в мережу.

Як повідомлялося, зараз в українських медзакладах є 11 262 генератори, які спрацьовуватимуть автоматично у разі надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-