Нафтобази в Тамбовській області та республіці Адигея вночі вразили дрони СБУ - джерело

Нафтобази в Тамбовській області та республіці Адигея вночі вразили дрони СБУ - джерело

Укрінформ
Дрони СБУ вночі вразили склад паливно-мастильних матеріалів АТ «Тамбовнафтопродукт» та нафтобази «Енемська» ТОВ «ЛУКОЙЛ-Югнафтопродукт».

Про це повідомило Укрінформу джерело у правоохоронних органах.

"Дрони СБУ продовжують скорочувати економічний та військовий потенціал росії для ведення війни проти України. Цієї ночі спецпризначенці Служби вразили склад паливно-мастильних матеріалів АТ «Тамбовнафтопродукт» та нафтобази «Енемська» ТОВ «ЛУКОЙЛ-Югнафтопродукт»", - повідомив співрозмовник.

На цих об’єктах переробляли та зберігали сировину й готову продукцію, яка згодом йшла на потреби російської армії. Після серії влучань дронів СБУ на обох об’єктах розпочалися пожежі.

"Удари СБУ по підприємствах, які працюють на ВПК РФ, зменшують ресурси, завдяки яким ворог може вести війну, та змушують країну-агресора витрачатися на відновлення інфраструктури. Це додаткове навантаження на російський бюджет, який вже обтяжений санкціями та іншими економічними викликами. Служба й надалі працюватиме у цьому напрямку", – зазначило поінформоване джерело.

Читайте також: У Краснодарському краї РФ повідомляють про атаку дронів на НПЗ

Загалом дрони СБУ здійснили вже майже три десятки успішних атак на об’єкти російського нафтового комплексу в різних регіонах.

Як повідомляли російські ЗМІ, вранці у Тамбовській області Росії через атаку безпілотників спалахнув резервуар на Платонівській нафтобазі. Атака відбулася близько четвертої години ранку: було чути звук мотора, а потім – гучний вибух, люди побачили полум'я та стовп диму над місцевою нафтобазою.

Дрони, за даними росЗМІ, також атакували нафтобазу в селищі Енем в Адигеї (Краснодарський край). Внаслідок обстрілу виникла масштабна пожежа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-