На фронті відбулося вже 85 зіткнень, на Покровському напрямку триває 10 боїв

На фронті відбулося вже 85 зіткнень, на Покровському напрямку триває 10 боїв

Дані Генштабу
Укрінформ
Кількість бойових зіткнень на фронті від початку доби зросла до 85, армія РФ продовжує активно діяти на Покровському напрямку, де на цей час триває 10 боїв.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 16:00 четверга, 20 червня.

«Наші захисники зупиняють ворога, тримають рубежі та руйнують плани росіян. Разом з тим, окупанти продовжують активно діяти на Покровському напрямку», - зауважили в Генштабі.

На Куп’янському напрямку армія РФ збільшила кількість атак до 13. Невдалі спроби покращити своє тактичне положення відповідно зросли до 10. Крім того, загарбники продовжують атакувати в районах Синьківки та Степової Новоселівки.

На Краматорському напрямку українські захисники відбивають п’ять атак ворога в районі Часового Яру. Російські військові діють за підтримки авіації – скинули керовану авіабомбу.

На Покровському напрямку наразі триває 10 боєзіткнень у районах Сокола, Воздвиженки, Калинового та Новоолександрівки. Ворог застосовує авіацію, бомбардувань п’ятьма КАБами зазнали Євгенівка і Вовче. Кількість сьогоднішніх наступальних та штурмових дій російських військових на напрямку зросла до 28.

На Курахівському напрямку на цей час триває бій. Ще один точиться в районі Костянтинівки на Времівському напрямку.

Сили оборони відбили ворожу атаку на Оріхівському напрямку, поблизу Малої Токмачки, та дві – на лівобережжі річки Дніпро, на Придніпровському.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Читайте також: Армія РФ за добу втратила в Україні ще 1170 військових

«Наші війська контролюють ситуацію та виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення», - наголосили в Генштабі.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони відбили штурм російської армії на Сіверському напрямку – знищено два броньовики та піхоту ворога.

Фото: 24 ОМБр імені короля Данила

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-