Росіяни вночі вдарили з авіації по селу в Ізюмському районі

Росіяни вночі вдарили з авіації по селу в Ізюмському районі

Укрінформ
Російська авіація вночі обстріляла село Борова Ізюмського району Харківщини. Вранці ворог вдарив по Кругляківці Куп’янського району.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, в Куп'янську внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджене приватне домоволодіння.

У с. Руські Тишки Харківського району через обстріл дістав поранення чоловік.

21 червня о 02:55 - 03:12 у с. Борова Ізюмського району внаслідок авіаційного обстрілу були пошкоджені сім будинків, автомобіль та прибудова до магазину.

Читайте також: Ворог за добу атакував 15 населених пунктів Херсонщини, є загиблий та поранений

О 06:33 у с. Кругляківка Куп'янского району через ворожий обстріл у приватному домоволодінні зруйновані літня кухня й господарчі будівлі, а також пошкоджений будинок.

За інформацією Синєгубова, упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків розмінували 19,72 га території, знищили 221 вибухонебезпечний предмет.

Голова ОВА повідомив, що на Купʼянському напрямку ситуація залишається напруженою - Сили оборони відбили 15 російських атак.

Синєгубов зазначив, що на Харківському напрямку російські війська тричі за підтримки авіації намагалися штурмувати позиції підрозділів Сил оборони у районі Вовчанська, Липців і Тихого. Усі ворожі атаки були безуспішними.

Читайте також: Російські війська минулої доби вбили п'ятьох жителів Донеччини

Росіяни 16 разів атакували позиції українських захисників на Купʼянському напрямку. Поблизу Степової Новоселівки, Синьківки, Стельмахівки та Піщаного підрозділи Сил оборони відбили 15 наступальних дій без успіху для армії РФ. Ситуація напружена, неподалік Стельмахівки триває бій.

Як повідомляв Укрінформ, у селі Сулигівка на Харківщині відновили електромережі, зруйновані влітку 2022 року під час бойових дій.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-