На фронті тривають бої на п'ятьох напрямках

На фронті тривають бої на п'ятьох напрямках

Дані Генштабу
Укрінформ
На фронті від початку доби сталося вже 64 бойові зіткнення з російськими військами, на даний час тривають бої на п'ятьох напрямках.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України про ситуацію станом на 13:00 п’ятниці, 21 червня.

На даний час загальна кількість російських атак на лінії бойового зіткнення досягла 64.

Найбільшу активність війська РФ продовжують проявляти на Покровському напрямку.

На Харківському напрямку російські війська застосовували КАБи з напрямку Бєлгорода (РФ) по районах Липців, Зеленого та Нескучного.

На Куп’янському напрямку загальна кількість атак росіян – вісім, з них – дві, в районі Синьківки, ще тривають.

На Лиманському напрямку боєзіткнення точаться у районах Серебрянського лісу та Невського. Від початку доби російські загарбники намагалися просунутися на цьому напрямку вже чотири рази.

Читайте також: ЗСУ відбивають територію поблизу Вовчанська - ISW

Тривають бої у районі Верхньокам’янського на Сіверському напрямку. На даний час це вже восьма спроба росіян атакувати на напрямку, попередні - відбиті.

Також російська армія проявляє активність на Краматорському напрямку, а саме - в районах Калинівки та Часового Яру. Загалом росіяни намагалися просунутися тут уже вісім разів, з них три боєзіткнення іще тривають.

Найбільша кількість російських атак на Покровському напрямку. Воздвиженка, Новоолександрівка, Сокіл, Новопокровське – райони де ЗСУ відбивають атаки росіян. Загалом на напрямку кількість ворожих спроб покращити свої позиції досягла 25.

На Курахівському напрямку на цей час активних штурмових дій війська РФ не проводять. Атаки в районах Костянтинівки та Парасковіївки відбиті.

На решті напрямків обстановка без особливих змін.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби на фронті сталося 149 бойових зіткнень.

Фото: 580МпБр ім. І. Виговського

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-